WELKOM BIJ

Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Placeholder_image
img-back

Met 11 conferentiezalen en een slagvaardige afdeling Sales is Hotel Cuijk-Nijmegen dé perfecte zakenpartner. Door de diversiteit aan multifunctionele zalen kunt u hier terecht voor een evenement van 2 tot 500 personen. Uiteraard zijn de conferentiezalen uitgerust met de moderne audiovisuele middelen. Alle zalen hebben bovendien daglicht, zonneschermen, geluidswerende wanden en klimaatbeheersing. Maak gebruik van de all-in meeting arrangementen. Indien u specifieke wensen heeft die niet in de arrangementen staan, kan er een op maat gesneden oplossing samengesteld worden. Hotel Cuijk-Nijmegen streeft naar uw volle tevredenheid.

Veel gestelde vragen

Wij raden aan om de stream te bekijken via Google Chrome, gebruikmakend van een PC of laptop met goede internetverbinding, buiten een eventuele werkclient/werkomgeving om. U kunt meepraten tijdens de uitzending via de chatmodule.

Kijkt u langer dan een half uur voor de start van de webinar of het online event?
Meestal kunt u 30 minuten voor de start van het online event inloggen. De stream staat dan al aan en u ziet tot de start van het event een PowerPoint slide en hoort een muziekje.

Ik heb geen beeld en/of geen geluid
Indien u geen beeld heeft, controleer dan welke internetbrowser u gebruikt. Zit u op Internet Explorer, schakel dan over naar de browser Google Chrome of Firefox. Kijkt u al via Google Chrome of Firefox maar ervaart u nog steeds problemen met het beeld en/of geluid? Probeer dan de pagina te verversen.

Ik zie een zwart scherm, wat moet ik doen?
Ziet u een zwart scherm, terwijl de stream al gestart zou moeten zijn? Probeer dan de pagina te verversen, dit kan door op de oranje knop ‘Verversen’ te klikken onderaan de pagina.

Ik heb geen toegang tot de livestream via mijn tablet of telefoon. Wat nu?
In principe kan het bekijken van een online event het beste op een vaste PC of laptop. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de juiste internetbrowser (Google Chrome of Firefox), dan zou de stream ook via een tablet of smartphone gevolgd kunnen worden.

Ondersteuning bij technische problemen
Gebruik Google Chrome op een PC of laptop met goede internetverbinding, buiten een eventuele digitale werkomgeving. Dit lost 99% van alle technische problemen op. Heeft u alle oplossingen geprobeerd en lukt het nog steeds niet om in te loggen en/of de stream te bekijken? U kunt dan contact opnemen met onze streamingpartner Moos and Spike. Zij zijn dagelijks te bereiken per e-mail op support@moosandspike.com of telefonisch op 06-15497554.

Dit ligt aan de keuze van de organisator. In principe worden alle livestreams standaard opgenomen. Het is aan de organisator om te bepalen of de beelden later gedeeld worden met de kijkers zodat deze kunnen worden teruggekeken.

U kunt zelf een nickname kiezen wanneer u mee wilt praten via de chat. Toch wordt meestal gevraagd door sprekers en organisatoren om onder uw eigen naam deel te nemen in de chat.