WELKOM BIJ

Van der Valk Hotel Beveren

11 maart 2021, 20:00

Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Placeholder_image
  • Gratis
  • Duur 60 minuten

Oost-Vlaamse Jonge ondernemer van het Jaar

Welkom op onze awardshow voor de Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar! Tijdens deze show bekroont JCI Oost-Vlaanderen de succesvolste ondernemer tot en met 40 jaar. Op die manier willen we als JCI sterk ondernemerschap van ‘jonge’ mensen duidelijk in de verf zetten. Tegelijk willen we jonge dromers een aantal krachtige voorbeelden geven. JCI Oost-Vlaanderen wil met deze award de persoon van de jonge ondernemer een podium geven, om er zo mee voor te zorgen dat hij/zij zijn/haar eigen grenzen nog verder durft te verleggen en zich hierbij gesteund voelt.

Programma

 20u00: Ontvangst door Katja Retsin
20u05: Finalisten: Dieter Debels / Matthias Browaeys / Michel De Baer
20u30: Muzikaal intermezzo door CYNN
20u40: An Warrens (winnares 2019) aan het woord
20u50: Publieksprijs
21u00: Bekendmaking winnaar OVJO 20-21

Op het menu

Wilt u tijdens de show genieten van een lekker drankje en hapje? Wij voorzien een heerlijke verwenbox en leveren deze bij u thuis. 
U dient op voorhand uw box aan de kopen via deze link - laat het smaken en veel plezier tijdens de show! 

Met dank aan onze partners 


bgSmall

Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar

Meld je kosteloos aan voor ons online event en geniet van deze unieke beleving. Gebruik Google Chrome op een PC of laptop met goede verbinding en stel je vragen via de chat. Veel plezier! 

Veel gestelde vragen

Wij raden aan om de stream te bekijken via Google Chrome, gebruikmakend van een PC of laptop met goede internetverbinding, buiten een eventuele werkclient/werkomgeving om. U kunt meepraten tijdens de uitzending via de chatmodule.

Meestal kunt u 30 minuten voor de start van het webinar of online event inloggen. De stream zetten we dan al aan, voorzien van een powerpoint slide en een muziekje. Indien  u geen beeld heeft, controleer dan welke internetbrowser u gebruikt. Zit u op Internet Explorer? Gebruik dan de browser Google Chrome of Firefox. 

Heeft u geen beeld en/of geen geluid terwijl de dienst wel al gestart zou moeten zijn? Controleer dan in welke internetbrowser u momenteel gebruikt. Gebruik voor het beste resultaat Google Chrome. Ervaart u nog steeds problemen met het beeld en/of geluid? Probeer dan de pagina te verversen. Werkt dit niet, neem dan contact op met het supportteam van onze streamingspartner te bereiken via support@moosandspike.com

Ziet u een zwart scherm, terwijl de stream al gestart zou moeten zijn? Probeer eerst de pagina te verversen, bijvoorbeeld door op F5 te klikken. Gebruik Google Chrome voor het beste resultaat. Werkt dit niet, neem dan contact op met de klantenservice te bereiken op support@moosandspike.com

U kunt zelf een nickname kiezen wanneer u mee wilt praten via de chat. Toch wordt meestal gevraagd door sprekers en organisatoren om onder uw eigen naam deel te nemen in de chat.

Dit ligt aan de keuze van de organisator. In principe nemen we livestreams standaard op. Het is aan de organisator of de beelden aangeboden worden zodat deze kunnen worden teruggekeken.

In principe kan het bekijken van een webinar of online event het best op een PC of laptop. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van de juiste internetbrowser (Google 

Chrome of Firefox), dan zou de stream ook via een tablet of smartphone gevolgd kunnen worden.