VAN DER VALK ONLINE

De veilige en vertrouwde start voor gastvrije offline en online events

Onze diensten

img-back

Wat is een hybride event precies?

Een evenement dat zowel offline als online deelnemers en bezoekers kent is een hybride evenement. Organiseert u een congres en verzorgt u daar een livestream van een spreker ter plekke? En vindt er tegelijkertijd interactie plaats tussen de deelnemers thuis en op het fysieke evenement? Dan spreken we van een hybride evenement. U kunt ieder soort evenement ombuigen naar een hybride evenement: denk aan congressen, seminars, relatie-evenementen, trainingen, kick-off meetings, beurzen, productpresentaties, roadshows en dealerdagen. Velen vergelijken hybride evenementen met televisie kijken, maar er is een groot verschil; uw online gasten doen namelijk interactief mee door bijvoorbeeld live te chatten, deel te nemen aan een quiz of te participeren in een gezamenlijke brainstorm.

Eigen Streaming Platform

Van der Valk staat bekend als een veilige en vertrouwde partner voor gastvrije bijeenkomsten. En om dit ook online te kunnen waarborgen, heeft Van der Valk Online een eigen streaming-platform voor hybride en online evenementen. De online deelnemers registreren zich hier voor het evenement en ook deelname aan de events vindt plaats via dit platform. De beveiligde omgeving zal geheel customized worden naar uw wensen en uw huisstijl. Tevens worden hier alle data en documenten van het evenement veilig opgeslagen.

Ervaren Partners

Technologie en interactie vormen de sleutel tot succes bij het organiseren van een hybride evenement. En net als bij het offline programma wilt u ook tijdens het online programma de rode loper uitrollen voor uw deelnemers. U zult impact moeten maken om ervoor te zorgen dat deelnemers gemiddeld 1,5 uur blijven kijken. En om dit voor u te kunnen waarborgen werken wij samen met een team van specialisten waaronder regisseurs voor het maken van een online programma.

In-house Online Studio's

Van der Valk is ondernemend en vooruitstrevend. Diverse vestigingen hebben recent geïnvesteerd in eigen in-house studio's volledig ingericht met alle benodigde audiovisuele apparatuur om elke vorm van online uitzending te kunnen faciliteren.  Het grote voordeel van eigen studio is de snelheid waarmee we een online event op kunnen tuigen en uitzenden. Opbouwtijd is minimaal en de expertise van techniek en regie is direct beschikbaar om optimale kwaliteit te garanderen. Momenteel heeft van der Valk twee vast online studio's in Van der Valk Hotel Beveren en Van der Valk Hotel Arlon-Luxembourg (België).  Binnenkort verwachten we ook in Nederland en Duitsland de eerste vaste studio's.

Één centraal Hybride Informatiepunt

Wilt u graag uw jaarlijks terugkerend congres of training ombuigen naar een hybride event zonder concessies te doen aan uw doelstellingen? Twijfelt u dat uw ‘kijkers’ ook echt kijken naar uw hybride event? Of organiseert u voor het eerst een hybride event en u wilt graag geholpen worden? Neem dan contact op met onze centrale hybride informatiepunt. Wij helpen u graag verder. 

Veilig en Vertrouwd Vergaderen

Bij Van der Valk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, onze collega’s doen er alles aan om u ondanks de huidige situatie onze vertrouwde gastvrijheid te bieden. Om veilig te kunnen vergaderen zijn de opstellingen en het maximale aantal deelnemer per zaal aangepast. Hierdoor hoeft u als organisator nergens over na te denken en kunt u zich focussen op de kern van uw hybride event. Wij ontzorgen u graag op een veilige en vertrouwde manier die men al meer dan 85 jaar kent van Van der Valk.